Lisa Meijer – Weekendcursus – Samen Bevallen Haarlem – 22-07-2023 10:00 – 22-07-2023 14:00

Wanneer
zaterdag 22 juli 2023
Tijd
10:00 - 14:00

Dit is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne en informatieve cursus in een compact tijdsbestek. De cursus vindt plaats op zaterdag 22 juli en zondag 23 juli van 10.00 tot 14.00 uur. Aan het einde van dit weekend ga je goed voorbereid de bevalling tegemoet! Docent van deze cursus is Lisa Meijer en de cursus wordt gegeven in Verloskundig centrum Onder de Linde, Koninginneweg 113 (op de hoek met de Wagenweg) in Haarlem. Parkeren kan hier op het eigen terrein en is gratis.
Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar haarlem@samenbevallen.nl of klik bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian