Martine Bruin – Minicursus – Samen Bevallen Haarlem – 29-04-2023 13:00 – 29-04-2023 17:00

Wanneer
zaterdag 29 april 2023
Tijd
13:00 - 17:00

Dit is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne cursus in een compact tijdsbestek voor als je niet zoveel tijd hebt in verband met bv. je werk of vakantie. De cursus vindt plaats op zaterdagmiddag 29 en zondagmiddag 30 april, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Docent van deze cursus is Martine Bruin en de cursus wordt gegeven in de praktijkruimte van Hovinga Chiropractie, Wagenweg 47 in Haarlem.
Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data of dag waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar aanmeldenhaarlem@samenbevallen.nl of klik bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior