Martine Bruin – Minicursus – Samen Bevallen Heemstede – 29-04-2023 13:00 – 29-04-2023 17:00

Wanneer
zaterdag 29 april 2023
Tijd
13:00 - 17:00

Let op: de locatie van deze cursus is Haarlem.
Dit is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne cursus in een compact tijdsbestek voor als je niet zoveel tijd hebt in verband met bv. je werk of vakantie. De cursus vindt plaats op zaterdagmiddag 29 en zondagmiddag 30 april, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Docent van deze cursus is Martine Bruin en de cursus wordt gegeven in de praktijkruimte van Hovinga Chiropractie, Wagenweg 47 in Haarlem.
Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data of dag waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar aanmeldenhaarlem@samenbevallen.nl of klik bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Door het volgen van deze cursus hadden wij het gevoel dat we klaar waren voor de bevalling en de eerste ontmoeting met onze kleine. We hadden over alles nagedacht en gepraat en hierdoor wisten we wat we wilden! Toen onze bevalling begon was er totaal geen paniek maar beide wisten de hele tijd waar het over ging. Het was een erg fijne cursus waarin zowel praktijk als theorie voldoende aan bod kwamen en daarbij nog gezellig ook! Echt een aanrader wat ons betreft."

Laura en Pieter