Willeke Klerks – Minicursus – Samen Bevallen Haarlem – 01-04-2023 10:00 – 01-04-2023 14:00

Wanneer
zaterdag 01 april 2023
Tijd
10:00 - 14:00

Dit is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne en informatieve cursus in een compact tijdsbestek. De cursus vindt plaats op zaterdag 1 april en zondag 2 april van 10.00 tot 14.00 uur. Aan het einde van dit weekend ga je goed voorbereid de bevalling tegemoet! Docent van deze cursus is Willeke Klerks en de cursus wordt gegeven in Verloskundig centrum Onder de Linde, Koninginneweg 113 (op de hoek met de Wagenweg) in Haarlem. Parkeren kan hier op het eigen terrein en is gratis.
Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar aanmeldenhaarlem@samenbevallen.nl of klik bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Door het volgen van deze cursus hadden wij het gevoel dat we klaar waren voor de bevalling en de eerste ontmoeting met onze kleine. We hadden over alles nagedacht en gepraat en hierdoor wisten we wat we wilden! Toen onze bevalling begon was er totaal geen paniek maar beide wisten de hele tijd waar het over ging. Het was een erg fijne cursus waarin zowel praktijk als theorie voldoende aan bod kwamen en daarbij nog gezellig ook! Echt een aanrader wat ons betreft."

Laura en Pieter