Willeke Klerks – Weekendcursus – Samen Bevallen Assendelft – 15-06-2024 9:30 – 15-06-2024 13:30

Wanneer
zaterdag 15 juni 2024
Tijd
09:30 - 13:30

Deze cursus is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne cursus in een compact tijdsbestek voor als je niet zoveel tijd hebt in verband met bv. je werk of vakantie. De cursus vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni, steeds van 9.30 tot 13.30 uur. Docent van deze cursus is Willeke Klerks en de cursus wordt gegeven in verloskundig centrum Assendelft, Dorpsstraat 712A in Assendelft. Bij deze locatie is er voldoende gratis parkeermogelijkheid. Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data of dag waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar haarlem@samenbevallen.nl of klik bij ‘Inschrijven cursus’ op de website bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen