Locatie(s)
Nijmegen, Wijchen, Beuningen
Spreektalen
Nederlands, Engels

Over Fiona Duppen

Door Fiona wordt tijdelijk geen cursus gegeven, dus inschrijven voor een cursus op locatie Wijchen is op dit moment helaas niet mogelijk. Kijk naar andere locaties in de omgeving voor de mogelijkheden.

Fiona Duppen is zwangerschapsdocent Samen Bevallen sinds 2004. Zij biedt de volgende cursussen aan:

  • Complete Cursus
  • Minicursus
  • Privécursus
  • Herhalingscursus

Waarom geeft Fiona Samen Bevallen: “Ik vind het belangrijk dat aanstaande ouders vanuit vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Ik draag graag bij aan een goede voorbereiding.”

Wil je contact opnemen met deze docent? Bel of mail dan naar het Centrale Aanmeldpunt van de regio op bovenstaand nummer of e-mailadres.

Fiona Duppen in het kort

  • Hobby’s: dansen, koken, lezen, wandelen, vrijwilliger in een hospice
  • Werk: zwangerschapsdocent Samen Bevallen, eigen praktijk voor massagetherapie en lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en verlies

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen