Negenmaandenbeurs 2018

NMB logo 2018 jpg

Het begint inmiddels traditie te worden, want ook in 2018 zijn onze cursusleidsters tijdens de Negenmaandenbeurs aanwezig om jullie te informeren over de leukste zwangerschapscursus die je samen met je partner volgt!
Heb je vragen over de cursus, wil je je aanmelden of wil je komen delen hoe jouw Samen Bevallen ervaring was? Bezoek dan onze balie in de Expert Lounge- stand 09.106B.

Maar er is natuurlijk meer!
Elke dag om 14:00 uur verzorgen we op het hoofdpodium voor jullie een Feiten en Fabel Quiz waarin we jullie meenemen in de wereld van Samen Bevallen- de do's en dont's voor je partner, wat is nou écht waar en bieden we je een spoed cursus EHBOntsluiting. Heb je altijd al willen proeven aan onze cursus? Dan is dit je kans! In een halfuur leer je op interactieve wijze veel over de bevalling en weet je ook meteen hoe leuk het volgen van een zwangerschapscursus kan zijn. 

Wanneer je je tijdens de beurs bij onze balie in de Expert Lounge inschrijft voor een van onze cursussen ontvang je een informatieve boek over borstvoeding- 'Borstvoeding doe je zo' geschreven door Debby Mendelsohn - óf een praktische geboorte bal om tijdens de weeën in beweging te kunnen blijven! Let op: Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en alleen voor inschrijvingen bij de balie tijdens de beurs!

 

Meer nieuws

Privacy

Privacy verklaring

Privacy verklaring Samen bevallen   Allereerst beloven we je dat:

NMB logo 2018 jpg

Negenmaandenbeurs 2018

Het begint inmiddels traditie te worden, want ook in 2018 zijn onze cursusleidsters tijdens de Negenmaandenbeurs aanwezig om

IMG 0452

Wil je cursusleidster worden?

Cursusleidster worden?

vrijeschool zeist

Studiedag Samen Bevallen 2018

Studiedag Samen Bevallen 14 april 2018 Stichtse Vrije School Socrateslaan 24 3707GL Zeist Op zaterdag

CL worden foto

Informatiedag 'Cursusleidster worden?'

Bezoek 1 van onze informatiedagen!   Wil jij cursusleidster van Samen Bevallen worden, om