Symposium Samen Bevallen 2021

vrijeschool zeist

Symposium Samen Bevallen 2021

Tussen 1 en 10 april is de inschrijving voor het Online Symposium op 17 april 2021 open voor belangstellenden die (nog) geen lid zijn van de vereniging Samen Bevallen.

Om een link naar dit prachtige programma te ontvangen kun je je aanmelden via praktijk@bijbrechje.nl (ovv. je voor-en achternaam, beroep + code: “geen lid, wel interesse”).

We nodigen iedere (beroepsmatig) geïnteresseerde van harte uit en deelname is gratis. maar Vol=Vol en het programma is niet op een later moment terug te zien.

Programma:
09.15u Starten met inloggen middels de toegezonden link om eventuele technische problemen aan      jouw kant te helpen oplossen. Tijdens het symposium is hiervoor geen gelegenheid meer. Als je ingelogd bent, kun je nog een koffie/theepauze houden voordat we van start gaan.

09.45u Opening symposium met informatie door host Elma van Troost

09.50u  Welkom door Symposium werkgroep

10.00 -11.20u Lezing door Tessa Roseboom:  "De eerste 1000 dagen, het fundamentele belang van een goed begin vanuit biologisch, medisch en maatschappelijk perspectief"

Tessa Roseboom is hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid aan de Universiteit van Amsterdam, en werkzaam in het Amsterdam UMC. Ze leidt een onderzoeksgroep, geeft onderwijs en schreef behalve:" de eerste 1000 dagen" ook: "Baby's van de hongerwinter, de onvermoede erfenis van ondervoeding (met Ronald van de Krol). Daarnaast is Tessa ambassadeur van het programma Kansrijke Start.

Koffie/theepauze, pak je lunch er alvast bij

11.45- 13.00u Lezing "Inzet van Social Media in je vakgebied"  door Rosanne van der Sterre-Poolen, verloskundige en E-health innovator in de Geboortezorg.

Praktisch, veel tips en inspirerend. Verloskundigen vinden onze lezingen een eye opener. Laat je inspireren en pas gelijk toe op je eigen socialmedia kanalen"

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe kun jij socialmedia inzetten? Hoe maak je mooie berichtjes? Handige apps om foto's te bewerken en mooie posts te maken. Doelgroep bepalen, dit lijkt voor de hand te liggen, maar is niet altijd duidelijk. Hoe werf je nieuwe klanten met socialmedia? Alles over Facebook en Instagram, posts, video's en stories. WAT, WANNEER en HOE kun je het beste je informatie plaatsen?

Een hartelijke groet van Brechje Furman, Karina Bremers en Jet de Roode, namens Samen Bevallen

Meer nieuws

Corona

Corona en Samen Bevallen

Het Corona-virus treft ons allemaal en ook Samen Bevallen volgt de ontwikkelingen en

Privacy

Privacy verklaring

Privacy verklaring Samen bevallen   Allereerst beloven we je dat:

IMG 0452

Wil je zwangerschapsdocente worden?

Zwangerschapsdocente worden? Lijkt het je leuk om

vrijeschool zeist

Symposium Samen Bevallen 2021

Symposium Samen Bevallen 2021 Tussen 1 en 10 april is de inschrijving voor het Online Symposium op 17