Abonnement magazine

Wil jij als professional op de hoogte blijven van de activiteiten van Vereniging Samen Bevallen en kennis en inspiratie opdoen? Neem dan een abonnement op het magazine van Vereniging Samen Bevallen en steun daarmee ook de vereniging als onafhankelijke en gedegen kennisbron.

Abonnees ontvangen vier keer per jaar het magazine en kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan symposia voor professionals die Vereniging Samen Bevallen organiseert. Het abonnement loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Jaarlijkse abonnementskosten: € 35,-.
Aanmelding na 1 juli, dan betaal je € 17,50 voor de rest van dat jaar. Vanaf 1 januari daarna betaal je dan gewoon € 35,- per jaar.

Een abonnement geeft geen korting op de cursussen van Vereniging Samen Bevallen voor zwangeren en hun partners.

Om een abonnement aan te vragen, vul je onderstaand contactformulier in. Vul in het opmerkingenveld ook je adresgegevens in.

Proefnummer aanvragen?

Je kunt een proefnummer aanvragen via bovenstaand contactformulier. De kosten hiervan bedragen € 5,- die overgemaakt dienen te worden naar rekeningnummer NL 48 INGB 0002 2078 46 ten name van Samen Bevallen te Gouda. Vermeld hierbij je naam en adres. Na ontvangst van betaling zal het magazine dan zo snel mogelijk worden toegezonden.

Mocht je na ontvangst van dit magazine toch graag een abonnement willen op het magazine van Vereniging Samen Bevallen, dan worden de kosten van dit proefnummer in mindering gebracht op het abonnementsbedrag van dat jaar. 

Opzegging magazine

Opzeggen van het abonnement dient vóór 1 december te gebeuren bij de penningmeester van Vereniging Samen Bevallen door een email te sturen naar penningmeester@samenbevallen.nl. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. De Wet Van Dam met betrekking tot het opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen is van kracht bij stichtingen. Samen Bevallen is een vereniging. Het lidmaatschap wordt hierdoor stilzwijgend verlengd als er geen opzegging is geweest vóór 31 december van het voorgaande jaar.

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior