Voor professionals

Professionals

Ben jij gynaecoloog, verloskundige, verpleegkundige, kraamverzorgende, doula of een andere professional die werkzaam is in de verloskunde? Werk jij met zwangeren of met vrouwen die net bevallen zijn? Dan heb je wellicht vragen over wat er tijdens een cursus Samen Bevallen allemaal wordt verteld aan zwangeren en hun partners. Meer weten?

Zorgverzekeraars

Al sinds jaar en dag vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de cursus Samen Bevallen en dat is niet voor niets. Vereniging Samen Bevallen bestaat al ruim 40 jaar en biedt kwaliteit aan zwangeren en hun partners. Meer weten?

Zwangerschapsdocent worden?

Lijkt het je leuk om zwangerschapsdocent te worden bij Vereniging Samen Bevallen? Nieuwe collega’s die het ook belangrijk vinden om aanstaande ouders een goede basis mee te geven, zijn altijd welkom! Meer weten?

"De support die je elkaar kunt geven, de ademhalingstechnieken, de rode en groene cirkel, altijd aangeven wat je wilt, vragen stellen en je eigen houding bepalen die voor jezelf het fijnste voelt. Ik vond het een hele leerzame cursus. Je hebt een goede balans in 'theorie' en praktijk. Je betrekt iedereen erbij en er is ruimte voor vragen. We hebben er veel aan gehad."

Anoniem