Contact

Voor cursisten

Wil je meer informatie over de cursus Samen Bevallen of cursusdata bij jou in de buurt? Neem dan contact op met een van de locaties in jouw regio. Sommige regio’s werken met een Centraal AanmeldPunt (CAP) en in andere regio’s heb je rechtstreeks contact met de betreffende zwangerschapsdocent van die locatie.

Klachten?

Neem eerst contact op met je eigen zwangerschapsdocent om de klacht te bespreken. Komen jullie er samen niet uit of wordt je klacht niet voldoende verholpen? Neem dan contact op met de voorzitter van Vereniging Samen Bevallen via voorzitter@samenbevallen.nl. Het bestuur neemt je klacht dan in behandeling.

Voor professionals/overige instanties

Voor meer informatie over Vereniging Samen Bevallen, kan contact opgenomen worden met het Landelijk Informatie Punt (LIP) van de vereniging via onderstaand contactformulier of via 06-17778167.

Bij vragen over het jaarlijkse symposium van Vereniging Samen Bevallen: symposium@samenbevallen.nl.

Bij vragen over het lidmaatschap van zwangerschapsdocenten of de abonnementskosten voor het magazine: penningmeester@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de opleiding tot Samen Bevallen zwangerschapsdocent: opleiding@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de website: werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Contact

  • Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Lizzy: "Wij hebben de cursus heel fijn gevonden. Ik had me nog niet echt ingelezen, en zelfs met de versnelde (4 bijeenkomsten) cursus heb ik het idee dat ik nu goed ben voorbereid op de bevalling. Wat ik vooral fijn vond is dat het in praktische stappen ging, maar dat er ook veel ruimte was voor het oefenen en vragen. Je bereid je echt samen voor en weet waar en hoe je elkaar kan steunen."

Johannes vult nog aan: "Een stuk minder zweverig dan gedacht 😅"

Lizzy en Johannes