Zorgverzekeraars

Al sinds jaar en dag vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de cursus Samen Bevallen en dat is niet voor niets. Vereniging Samen Bevallen bestaat al ruim 40 jaar en biedt kwaliteit aan zwangeren en hun partners.

Er is veel wildgroei aan cursussen in zwangerschapsland en de naam Samen Bevallen wordt helaas ook wel eens onterecht gebruikt door personen die niet aangesloten zijn bij en opgeleid zijn door Vereniging Samen Bevallen. Hoewel de vereniging er alles aan doet om dit te voorkomen, gebeurt het een enkele keer toch nog dat de naam van deze cursus onterecht gebruikt wordt.

De merknaam Samen Bevallen is een beschermde merknaam en mag niet door andere personen gebruikt worden dan de actieve zwangerschapsdocenten Samen Bevallen die op deze website genoemd worden onder het kopje Docenten. Mocht er dus twijfel zijn over of een bepaald persoon de cursus Samen Bevallen van Vereniging Samen Bevallen aanbiedt, dan is de naam te verifiëren in deze lijst.

Agenda voor zorgprofessionals

Er zijn momenteel geen agenda items voor zorgprofessionals

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian