Petra Koolen – English spoken course – Samen Bevallen Goirle – 11-05-2024 10:00 – 25-05-2024 12:30

Wanneer
zaterdag 11 mei 2024
Tijd
10:00 - 12:30

Saturdaymorning May 11th 25t, 18th and 25th 2024. This is an English spoken groupcourse. Costs 170 Euros per couple. This course is located in Goirle and hosted by Petra Koolen. Feel free to subscribe! If a date doesn’t fit you, please subscribe anyway, as you can always join via Zoom or we’ll figure something out to make sure you are both well prepaired for birthing you baby together. Kind regards, Petra & Renate

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen