Renate van Teeffelen – Barto – English spoken course – Samen Bevallen Tilburg – 26-04-2023 19:30 – 24-05-2023 21:30

Wanneer
woensdag 26 april 2023
Tijd
19:30 - 21:30

ENGLISH SPOKEN Mini group course, 4 meetings. 26th of April, 10th, 17th and 24th of May. For English speaking couples. If one of the evenings doesn’t fit, you can join online via Zoom. The price is 170 euro’s per couple. We are more than happy to welcome you!

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen