Willeke Klerks – Weekendcursus – Samen Bevallen Haarlem – 26-10-2024 10:00 – 26-10-2024 14:00

Wanneer
zaterdag 26 oktober 2024
Tijd
10:00 - 14:00

Dit is een minicursus die wordt gegeven in een WEEKEND. Een fijne cursus in een compact tijdsbestek. De cursus vindt plaats op zaterdag en zondag, steeds van 10.00 tot 14.00 uur. Docent van deze cursus is Willeke Klerks.
LET OP: de cursus wordt gegeven in verloskundig centrum Assendelft, Dorpsstraat 712A in Assendelft. Vanuit Haarlem is dat ca. 20 minuten rijden. Bij deze locatie is er voldoende gratis parkeermogelijkheid. Mocht deze cursus niet goed uitkomen vanwege bv. de data of dag waarop de cursus wordt gegeven, mail dan even naar haarlem@samenbevallen.nl of klik bij ‘Inschrijven cursus’ op de website bij docent op “geen voorkeur”. Je krijgt dan andere opties.

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior