Contact

Contact gegevens

Contact gegevens
Voorzitter: voorzitter@samenbevallen.nl

Landelijk informatiepunt: info@samenbevallen.nl
of 06- 17 77 81 67

PR- werkgroep:
pr-werkgroep@samenbevallen.nl

Penningmeester: penningmeester@samenbevallen.nl

Tijdschrift: tijdschrift@samenbevallen.nl

Opleiding tot cursusleidster: opleiding@samenbevallen.nl
of 06-37 14 01 63

Studiewerkgroep: studiewerkgroep@samenbevallen.nl

Webmaster: webmaster@samenbevallen.nl
(of alleen voor dringende zaken via app 06-22 27 16 55)


Corona en Samen Bevallen

Corona en Samen Bevallen
Het Corona-virus treft ons allemaal en ook Samen Bevallen volgt de ontwikkelingen en nieuwsberichten. De zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen volgen de richtlijnen ten aanzien van Corona. Dit betekent dat er digitaal of live op locatie cursus gegeven wordt, maar dan in een wat aangepaste vorm met 1,5m afstand, soms een kleinere groep, niet komen bij klachten etc.
Ondanks deze aanpassingen blijft de Vereniging Samen Bevallen staan voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Nooit was een goede voorbereiding op jullie bevalling belangrijker dan nu.
Informeer daarom bij een cursuslocatie in jullie buurt welke mogelijkheden er zijn qua cursussen voor jullie. Dan weet je precies hoe en wat. De zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen staan voor jullie klaar in heel Nederland.

Lid worden

Wil je lid worden van de vereniging Samen Bevallen dan kan dat door je naam, telefoonnummer en e-miladres in te vullen.
Jaarlijkse contributie: € 35.
Per half jaar: € 17,50 (vanaf 1 juli).

Leden ontvangen 4 keer per jaar het tijdschrift Samen Bevallen en kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan studiedagen die de Vereniging Samen Bevallen organiseert. Een lidmaatschap geeft geen korting op onze cursussen.

Lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 december te gebeuren bij de penningmeester van de Vereniging Samen Bevallen door een email te sturen naar penningmeester@samenbevallen.nl. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.

De Wet Van Dam m.b.t. het opzeggen van lidmaatschap is van kracht bij stichtingen. Samen Bevallen is een vereniging. Het lidmaatschap wordt hierdoor stilzwijgend verlengd als er geen opzegging is geweest vóór 31 december van het voorgaande jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december.

Zolang er geen opzegging door ons is ontvangen bent u lid en heeft u de verplichting om de contributie te betalen.