Contact

Voor cursisten

Wil je meer informatie over de cursus Samen Bevallen of cursusdata bij jou in de buurt? Neem dan contact op met een van de locaties in jouw regio. Sommige regio’s werken met een Centraal AanmeldPunt (CAP) en in andere regio’s heb je rechtstreeks contact met de betreffende zwangerschapsdocent van die locatie.

Klachten?

Neem eerst contact op met je eigen zwangerschapsdocent om de klacht te bespreken. Komen jullie er samen niet uit of wordt je klacht niet voldoende verholpen? Neem dan contact op met de voorzitter van Vereniging Samen Bevallen via voorzitter@samenbevallen.nl. Het bestuur neemt je klacht dan in behandeling.

Voor professionals/overige instanties

Voor meer informatie over Vereniging Samen Bevallen, kan contact opgenomen worden met het Landelijk Informatie Punt (LIP) van de vereniging via onderstaand contactformulier of via 06-17778167.

Bij vragen over het jaarlijkse symposium van Vereniging Samen Bevallen: symposium@samenbevallen.nl.

Bij vragen over het lidmaatschap van zwangerschapsdocenten of de abonnementskosten voor het magazine: penningmeester@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de opleiding tot Samen Bevallen zwangerschapsdocent: opleiding@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de website: werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Contact

  • Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

"Door het volgen van deze cursus hadden wij het gevoel dat we klaar waren voor de bevalling en de eerste ontmoeting met onze kleine. We hadden over alles nagedacht en gepraat en hierdoor wisten we wat we wilden! Toen onze bevalling begon was er totaal geen paniek maar beide wisten de hele tijd waar het over ging. Het was een erg fijne cursus waarin zowel praktijk als theorie voldoende aan bod kwamen en daarbij nog gezellig ook! Echt een aanrader wat ons betreft."

Laura en Pieter