Contact

Voor cursisten

Wil je meer informatie over de cursus Samen Bevallen of cursusdata bij jou in de buurt? Neem dan contact op met een van de locaties in jouw regio. Sommige regio’s werken met een Centraal AanmeldPunt (CAP) en in andere regio’s heb je rechtstreeks contact met de betreffende zwangerschapsdocent van die locatie.

Klachten?

Neem eerst contact op met je eigen zwangerschapsdocent om de klacht te bespreken. Komen jullie er samen niet uit of wordt je klacht niet voldoende verholpen? Neem dan contact op met de voorzitter van Vereniging Samen Bevallen via voorzitter@samenbevallen.nl. Het bestuur neemt je klacht dan in behandeling.

Voor professionals/overige instanties

Voor meer informatie over Vereniging Samen Bevallen, kan contact opgenomen worden met het Landelijk Informatie Punt (LIP) van de vereniging via onderstaand contactformulier of via 06-17778167.

Bij vragen over het jaarlijkse symposium van Vereniging Samen Bevallen: symposium@samenbevallen.nl.

Bij vragen over het lidmaatschap van zwangerschapsdocenten of de abonnementskosten voor het magazine: penningmeester@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de opleiding tot Samen Bevallen zwangerschapsdocent: opleiding@samenbevallen.nl.

Bij vragen over de website: werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Contact

  • Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen