Vereniging Samen Bevallen

Hieronder vind je alle documenten en downloads die je als zwangerschapsdocent aangesloten bij Vereniging Samen Bevallen kunt gebruiken. Denk hierbij aan PR materiaal, logo, etc. Maar ook alle documenten van het bestuur en de werkgroepen vind je hier terug. De lesmaterialen vind je hier niet, die staan onder het kopje Downloads als je op het Intranet binnen komt.

Om de site wat minder traag te maken, zijn een aantal van de afbeeldingen gecomprimeerd zodat ze minder ruimte in beslag nemen. Mocht je de originele bestandsgrootte willen hebben, stuur dan een mail naar de ledenadministratie voor een WeTransfer bestand met de originele bestandsgrootte.

Meteen hieronder vind je een link naar de filmpjes van de nieuwe website. Dus wil je terugzoeken hoe het ook al weer zat met het toevoegen van cursusdata op de site als CAP, hoe je als ZD kunt inloggen, etc., dan vind je via onderstaande filmpjes-knop de nodige filmpjes terug. Er zullen ook regelmatig nieuwe filmpjes bij komen.

"De support die je elkaar kunt geven, de ademhalingstechnieken, de rode en groene cirkel, altijd aangeven wat je wilt, vragen stellen en je eigen houding bepalen die voor jezelf het fijnste voelt. Ik vond het een hele leerzame cursus. Je hebt een goede balans in 'theorie' en praktijk. Je betrekt iedereen erbij en er is ruimte voor vragen. We hebben er veel aan gehad."

Anoniem