Instructie filmpjes

Gepubliceerd
16 juni 2022

Via het intranet zijn allerlei instructie filmpjes te bekijken over hoe je de website kunt gebruiken. De map met filmpjes is terug te vinden via het intranet onder het kopje Vereniging Samen Bevallen.

Nog lang niet alle filmpjes staan al online, maar de komende tijd zullen er steeds meer worden geplaatst. Als er nieuwe filmpjes geplaatst worden, komt er onder Nieuwsberichten zwangerschapsdocenten een nieuw bericht te staan. Je kunt je abonneren op deze nieuwsberichten, zodat je een mailtje ontvangt wanneer er een nieuw nieuwsbericht is verschenen.

Meer weten? Kijk dan onderstaand instructie filmpje.

MELDINGEN NIEUWSBERICHTEN AANZETTEN

Geef een antwoord

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian