Overzetten mail naar nieuwe mailhost

Gepubliceerd
2 juni 2022

Beste collega’s,

Woensdag 22 juni 2022 worden de mailboxen eindigend op @samenbevallen.nl ondergebracht onder een andere mailhost. Dit betekent dat alle mailboxen worden overgezet en leeggemaakt. Dit geldt niet alleen voor de inbox, maar ook ALLE onderliggende mappen. Alle mails die er per die datum nog in staan, zullen dan dus worden verwijderd!

Verwerk dus uiterlijk 21 juni ALLE mail, en sla e-mail die je wilt bewaren, op!

Tip: stuur de mails die je wilt bewaren even door naar je eigen privémail, zodat deze niet verloren gaan.

Meer informatie over hoe je straks kunt inloggen op de mail nadat die is overgezet naar de nieuwe mailhost ontvang je later.

Vriendelijke groet,
Suzan, Evelien en Elma
Werkgroep Website

Geef een reactie

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior