Verwachtingenkaartje toegevoegd aan intranet

Gepubliceerd
29 november 2023

Beste collega’s,

Collega Petra Koolen heeft een mooi verwachtingenkaartje ontwikkeld. Dit kaartje is toegevoegd aan intranet, en is te vinden onder het kopje Downloads, Overige downloads.

Heb je zelf een leuk item ontwikkeld, dat je gebruikt in je cursus? En wil je dat delen met je collega’s en beschikbaar maken op intranet? Stuur dan het bestand per mail naar werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Geef een reactie

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen