Corona update 25-02-2022

Gepubliceerd
25 februari 2022

De maatregelen rondom Corona zijn versoepeld, ook voor de zwangerschapsdocenten van Vereniging Samen Bevallen. Dat betekent in de meeste gevallen dat er weer op locatie of thuis cursus gegeven wordt. Wel houden we zoveel mogelijk rekeningen met afstand en persoonlijke wensen.

  • de bij sommige locaties aangepaste groepsgrootte hoeft niet langer te worden gehanteerd, dus voor een complete cursus houdt dit in dat alle locaties weer maximaal 6 stellen mogen laten deelnemen aan de cursus en bij een minicursus en een herhalingscursus maximaal 4 stellen;
  • uiteraard zal er nog steeds extra gelet worden op ventilatie en hygiëne van de cursuslocatie.

Vereniging Samen Bevallen stond tijdens Corona en nu nog steeds voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Nooit was een goede voorbereiding op jullie bevalling belangrijker dan nu. 

Omdat Corona nog niet compleet weg is kan de manier van cursus geven per locatie verschillen. Neem daarom contact op met de zwangerschapsdocent van de plaats waar jullie cursus willen volgen. De zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen staan voor jullie klaar in heel Nederland.

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior