Corona update 25-02-2022

Gepubliceerd
25 februari 2022

De maatregelen rondom Corona zijn versoepeld, ook voor de zwangerschapsdocenten van Vereniging Samen Bevallen. Dat betekent in de meeste gevallen dat er weer op locatie of thuis cursus gegeven wordt. Wel houden we zoveel mogelijk rekeningen met afstand en persoonlijke wensen.

  • de bij sommige locaties aangepaste groepsgrootte hoeft niet langer te worden gehanteerd, dus voor een complete cursus houdt dit in dat alle locaties weer maximaal 6 stellen mogen laten deelnemen aan de cursus en bij een minicursus en een herhalingscursus maximaal 4 stellen;
  • uiteraard zal er nog steeds extra gelet worden op ventilatie en hygiëne van de cursuslocatie.

Vereniging Samen Bevallen stond tijdens Corona en nu nog steeds voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Nooit was een goede voorbereiding op jullie bevalling belangrijker dan nu. 

Omdat Corona nog niet compleet weg is kan de manier van cursus geven per locatie verschillen. Neem daarom contact op met de zwangerschapsdocent van de plaats waar jullie cursus willen volgen. De zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen staan voor jullie klaar in heel Nederland.

"We vinden het een ontzettend leuke en leerzame cursus. De bevalling zie ik niet meer als een obstakel, maar als een uitdaging, dus wat mij betreft is de cursus al geslaagd."

Erik en Eline