Let op: merknaam fraudeurs

Gepubliceerd
8 maart 2022

Al sinds jaar en dag vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de cursus Samen Bevallen en dat is niet voor niets. Vereniging Samen Bevallen bestaat al ruim 35 jaar en biedt kwaliteit aan zwangeren en hun partners.
Die kwaliteit is belangrijk voor cursisten en vaak ook de reden waarom er voor Samen Bevallen gekozen wordt.

Er is veel wildgroei aan cursussen in zwangerschapsland en de naam Samen Bevallen wordt helaas ook wel eens onterecht gebruikt door personen of bedrijven die niet aangesloten zijn bij en opgeleid zijn door Vereniging Samen Bevallen. Hoewel de vereniging er alles aan doet om dit te voorkomen, gebeurt het een enkele keer toch nog dat de naam van onze cursus onterecht gebruikt wordt door anderen.

De merknaam Samen Bevallen is een beschermde merknaam en mag niet door andere personen gebruikt worden dan de actieve zwangerschapsdocenten Samen Bevallen die op deze website genoemd worden onder het kopje Docenten. Mocht je dus twijfelen over of een bepaald persoon de cursus Samen Bevallen van Vereniging Samen Bevallen aanbiedt, check dan de naam van deze persoon in deze lijst.

Alleen dan weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt waar Samen Bevallen voor staat!

"We zijn zo blij dat we voor deze cursus gekozen hebben! Ik (Anja) ben zelf werkzaam als verpleegkundige, maar ook ik heb echt nog veel nieuwe dingen geleerd. Naast de theorie ook nog praktische technieken geleerd. Vooral dat oefenen van de massagetechnieken was een feest! Voor Monique was het heel fijn dat zij allerlei tools kreeg om mij beter te kunnen ondersteunen. Dank je wel!"

Anja en Monique