Let op: merknaam fraudeurs

Gepubliceerd
8 maart 2022

Al sinds jaar en dag vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de cursus Samen Bevallen en dat is niet voor niets. Vereniging Samen Bevallen bestaat al ruim 35 jaar en biedt kwaliteit aan zwangeren en hun partners.
Die kwaliteit is belangrijk voor cursisten en vaak ook de reden waarom er voor Samen Bevallen gekozen wordt.

Er is veel wildgroei aan cursussen in zwangerschapsland en de naam Samen Bevallen wordt helaas ook wel eens onterecht gebruikt door personen of bedrijven die niet aangesloten zijn bij en opgeleid zijn door Vereniging Samen Bevallen. Hoewel de vereniging er alles aan doet om dit te voorkomen, gebeurt het een enkele keer toch nog dat de naam van onze cursus onterecht gebruikt wordt door anderen.

De merknaam Samen Bevallen is een beschermde merknaam en mag niet door andere personen gebruikt worden dan de actieve zwangerschapsdocenten Samen Bevallen die op deze website genoemd worden onder het kopje Docenten. Mocht je dus twijfelen over of een bepaald persoon de cursus Samen Bevallen van Vereniging Samen Bevallen aanbiedt, check dan de naam van deze persoon in deze lijst.

Alleen dan weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt waar Samen Bevallen voor staat!

Lizzy: "Wij hebben de cursus heel fijn gevonden. Ik had me nog niet echt ingelezen, en zelfs met de versnelde (4 bijeenkomsten) cursus heb ik het idee dat ik nu goed ben voorbereid op de bevalling. Wat ik vooral fijn vond is dat het in praktische stappen ging, maar dat er ook veel ruimte was voor het oefenen en vragen. Je bereid je echt samen voor en weet waar en hoe je elkaar kan steunen."

Johannes vult nog aan: "Een stuk minder zweverig dan gedacht 😅"

Lizzy en Johannes