Overgang mailprogramma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Vanaf woensdag 22 juni gaat Samen Bevallen over naar een nieuw mailprogramma. Wij doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Het kan het zijn dat het wat langer duurt voor je reactie van een collega op je inschrijving of mail krijgt. Heb je over 3 dagen nog geen reactie ontvangen, vul het inschrijformulier dan opnieuw in, neem telefonisch contact op met jullie locatie of stuur je mail nogmaals.

Alvast bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior