Overgang mailprogramma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Vanaf woensdag 22 juni gaat Samen Bevallen over naar een nieuw mailprogramma. Wij doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Het kan het zijn dat het wat langer duurt voor je reactie van een collega op je inschrijving of mail krijgt. Heb je over 3 dagen nog geen reactie ontvangen, vul het inschrijformulier dan opnieuw in, neem telefonisch contact op met jullie locatie of stuur je mail nogmaals.

Alvast bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen