Symposium Samen Bevallen 2023

Gepubliceerd
13 december 2022

Op zaterdag 15 april 2023 is het jaarlijkse Symposium van de vereniging Samen Bevallen. Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door interessante lezingen, workshops en het samenzijn met andere geboorteprofessionals. Zoals zwangerschapsdocenten, verloskundigen, doula’s, verpleegkundigen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, docenten, coaches, therapeuten en studenten.

Een programma voor iedereen met hart voor aanstaande & jonge ouders en hun kindje.

Download hieronder de volledige uitnodiging met meer informatie over het programma en de sprekers, aanmelden en tarieven.

Aanmelden voor 25 maart
symposium@samenbevallen.nl o.v.v. de juiste tariefgroep

Adres

Stichtse Vrije School
Socrateslaan 24
3707 GL Zeist

Een hartelijke groet van de symposium commissie,

Brechje Furman, Karina Bremers en Laura Rodenburg

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior