Symposium Samen Bevallen 2024

Gepubliceerd
27 februari 2024

Op zaterdag 13 april 2024 is het jaarlijkse Symposium van de vereniging Samen Bevallen, met dit jaar als thema: De Kraamtijd. Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door interessante workshops en na het kijken van een bijzondere documentaire met andere geboorteprofessionals ideeën uit te kunnen wisselen.

Download hieronder de volledige uitnodiging met meer informatie over het programma en de sprekers, aanmelden en tarieven.

Aanmelden voor 30 maart
Vul svp het aanmeldformulier volledig en per persoon in: Hier inschrijven
We kijken er naar uit om jullie op 13 april op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen.

Adres
Corderius College
De Ganskuijl 105
3817 EZ  Amersfoort

Een hartelijke groet van de symposium commissie,
Brechje Furman, Mirjam de Keijzer en Laura Rodenburg

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior