Notulen bestuursvergadering 7 juni 2023

Gepubliceerd
15 juni 2023

Beste collega’s,

Hierbij de notulen van de bestuursvergadering op 7 juni jl. Deze zijn ook terug te vinden op het Intranet, onder het kopje Vereniging Samen Bevallen.

Eén reactie op “Notulen bestuursvergadering 7 juni 2023”

 1. veluwe@samenbevallen.nl schreef:

  Hallo Bestuur, fijn om de notulen te lezen.
  Paar reacties:
  1: de datum van het symposium ging altijd al in overleg met opleiding. Dit jaar helaas niet. Het opleidingsrooster is klaar, dus kan bekeken worden voor het vaststellen van de mogelijkheden.
  2: De bijscholingsdag over ‘met je baby’ zouden we online doen. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk collega’s dit meemaken. Hierna bekijken of we de ‘oude regel’ van 1xper3jaar een bijscholing bijwonen gehandhaafd moet worden….
  3: Wie is het nieuwe lid voor de kascommissie 2023?
  4: tav de opmerking: ‘… we gaan maar door hoe we 40 jaar geleden gestart zijn….’ Er is écht wel wat veranderd én aangepast in al die jaren hoor 😉
  Fijne Zomer Allemaal!!!

Geef een reactie

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian