Notulen bestuursvergadering 7 juni 2023

Gepubliceerd
15 juni 2023

Beste collega’s,

Hierbij de notulen van de bestuursvergadering op 7 juni jl. Deze zijn ook terug te vinden op het Intranet, onder het kopje Vereniging Samen Bevallen.

Eén reactie op “Notulen bestuursvergadering 7 juni 2023”

 1. veluwe@samenbevallen.nl schreef:

  Hallo Bestuur, fijn om de notulen te lezen.
  Paar reacties:
  1: de datum van het symposium ging altijd al in overleg met opleiding. Dit jaar helaas niet. Het opleidingsrooster is klaar, dus kan bekeken worden voor het vaststellen van de mogelijkheden.
  2: De bijscholingsdag over ‘met je baby’ zouden we online doen. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk collega’s dit meemaken. Hierna bekijken of we de ‘oude regel’ van 1xper3jaar een bijscholing bijwonen gehandhaafd moet worden….
  3: Wie is het nieuwe lid voor de kascommissie 2023?
  4: tav de opmerking: ‘… we gaan maar door hoe we 40 jaar geleden gestart zijn….’ Er is écht wel wat veranderd én aangepast in al die jaren hoor 😉
  Fijne Zomer Allemaal!!!

Geef een reactie

"De support die je elkaar kunt geven, de ademhalingstechnieken, de rode en groene cirkel, altijd aangeven wat je wilt, vragen stellen en je eigen houding bepalen die voor jezelf het fijnste voelt. Ik vond het een hele leerzame cursus. Je hebt een goede balans in 'theorie' en praktijk. Je betrekt iedereen erbij en er is ruimte voor vragen. We hebben er veel aan gehad."

Anoniem