Overgang e-mails naar nieuw programma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Beste collega’s,

De mailboxen zijn inmiddels overgezet naar de nieuwe provider. Na de eerste testmails en testaanmeldingen lijkt alles goed te werken. Degenen die een @samenbevallen-mailadres beheren, hebben inmiddels op hun privé-mailadres de nieuwe inloggegevens ontvangen. Lees deze mail goed door!

Onze vraag aan jullie: Zoek deze mail even op en probeer gelijk even in te loggen om te kijken of alles werkt. Stuur ook een testaanmelding via de website.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan even contact op met de Werkgroep Website, via werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Heb je geen mail met inloggegevens ontvangen, terwijl je wel denkt dat je deze zou moeten ontvangen, neem ook dan even contact op met de Werkgroep Website!

Vriendelijke groeten,

Elma, Suzan en Evelien (Werkgroep Website)

Geef een reactie

"Door het volgen van deze cursus hadden wij het gevoel dat we klaar waren voor de bevalling en de eerste ontmoeting met onze kleine. We hadden over alles nagedacht en gepraat en hierdoor wisten we wat we wilden! Toen onze bevalling begon was er totaal geen paniek maar beide wisten de hele tijd waar het over ging. Het was een erg fijne cursus waarin zowel praktijk als theorie voldoende aan bod kwamen en daarbij nog gezellig ook! Echt een aanrader wat ons betreft."

Laura en Pieter