Overgang e-mails naar nieuw programma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Beste collega’s,

De mailboxen zijn inmiddels overgezet naar de nieuwe provider. Na de eerste testmails en testaanmeldingen lijkt alles goed te werken. Degenen die een @samenbevallen-mailadres beheren, hebben inmiddels op hun privé-mailadres de nieuwe inloggegevens ontvangen. Lees deze mail goed door!

Onze vraag aan jullie: Zoek deze mail even op en probeer gelijk even in te loggen om te kijken of alles werkt. Stuur ook een testaanmelding via de website.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan even contact op met de Werkgroep Website, via werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Heb je geen mail met inloggegevens ontvangen, terwijl je wel denkt dat je deze zou moeten ontvangen, neem ook dan even contact op met de Werkgroep Website!

Vriendelijke groeten,

Elma, Suzan en Evelien (Werkgroep Website)

Geef een reactie

"Wij kozen ervoor een cursus Samen Bevallen in het weekend te volgen als ideale combinatie tussen een weekendje weg en kennis op te doen over bevallen en kraamtijd. De locatie Roovertsche Leij was schitterend gelegen. Wij vonden het bijzonder prettig om de lessen af te wisselen met een ochtend of middag vrije tijd in de natuur om alle stof rustig te laten bezinken.

Onze docente was bijzonder openhartig en toegankelijk en wist alle stof op een informele maar kundige manier over te brengen. Ook de interactie met andere deelnemers was erg prettig. Er was ruim voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie en er werd voorzien van een hoop items die je in en rondom de bevalling tegen kunt komen.

Al met al kan ik ‘Samen Bevallen’ van harte aanbevelen aan koppels die wat meer inkijk willen in de zwangerschaps -en kraamfase. Vooral de Weekendcurcus is ons erg goed bevallen omdat je op deze manier goed gefocussed met de stof aan de slag gaat."

Karin en Coen