Overgang e-mails naar nieuw programma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Beste collega’s,

De mailboxen zijn inmiddels overgezet naar de nieuwe provider. Na de eerste testmails en testaanmeldingen lijkt alles goed te werken. Degenen die een @samenbevallen-mailadres beheren, hebben inmiddels op hun privé-mailadres de nieuwe inloggegevens ontvangen. Lees deze mail goed door!

Onze vraag aan jullie: Zoek deze mail even op en probeer gelijk even in te loggen om te kijken of alles werkt. Stuur ook een testaanmelding via de website.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan even contact op met de Werkgroep Website, via werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Heb je geen mail met inloggegevens ontvangen, terwijl je wel denkt dat je deze zou moeten ontvangen, neem ook dan even contact op met de Werkgroep Website!

Vriendelijke groeten,

Elma, Suzan en Evelien (Werkgroep Website)

Geef een reactie

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian