Overgang e-mails naar nieuw programma

Gepubliceerd
22 juni 2022

Beste collega’s,

De mailboxen zijn inmiddels overgezet naar de nieuwe provider. Na de eerste testmails en testaanmeldingen lijkt alles goed te werken. Degenen die een @samenbevallen-mailadres beheren, hebben inmiddels op hun privé-mailadres de nieuwe inloggegevens ontvangen. Lees deze mail goed door!

Onze vraag aan jullie: Zoek deze mail even op en probeer gelijk even in te loggen om te kijken of alles werkt. Stuur ook een testaanmelding via de website.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan even contact op met de Werkgroep Website, via werkgroepwebsite@samenbevallen.nl.

Heb je geen mail met inloggegevens ontvangen, terwijl je wel denkt dat je deze zou moeten ontvangen, neem ook dan even contact op met de Werkgroep Website!

Vriendelijke groeten,

Elma, Suzan en Evelien (Werkgroep Website)

Geef een reactie

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior