Weekendcursus

Vorm
vrijdagavond t/m zondagmiddag
Prijs range
€545 - €679

Samen verwachtingsvol uitkijken naar de komst van jullie kindje op een prachtige locatie? Kies dan voor een ontspannen weekendcursus, inclusief 2 overnachtingen en ontbijt.

Een zwangerschap is een prachtige, maar soms ook hectische periode. Daarom biedt Samen Bevallen ook een weekendcursus aan: ideaal voor stellen die zich samen goed willen voorbereiden op de bevalling en er tegelijkertijd een heerlijk weekend tussenuit willen om van elkaars gezelschap te genieten.

De weekendcursus in het kort:

  • De weekendcursus biedt het volledige verhaal over zwangerschap, ontsluiting, persen en kraamtijd op een ontspannen, leerzame en leuke manier;
  • Een mix van nuttige theorie, praktische ontspannings-, ademhalings-, massage- en perstechnieken, informatie over verschillende baringshoudingen én de waardevolle rol van de partner;
  • Aandacht voor het eerste contact met jullie baby, de kraamtijd, borstvoeding en andere manieren van voeden;
  • De cursusmomenten vinden plaats in een ontspannen setting op vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag;
  • Tussentijds is er voldoende tijd en ruimte om te genieten van de mooie omgeving en lekker uit te rusten.

We doen het SAMEN!

Na de weekendcursus Samen Bevallen weten jullie precies wat de ander prettig vindt en hebben jullie tijdens de bevalling aan een half woord genoeg, ook als het anders loopt dan verwacht. Maar bovenal leert de cursus jullie vertrouwen op de eigen (oer)kracht én op elkaar. Vind je het toch nog spannend of maak je je zorgen over pijn? Ook daarvoor is alle ruimte, met uiteraard aandacht voor positieve ondersteuning vanuit de partner. Na deze cursus weten jullie het zeker: we doen dit SAMEN! 

Ben je bewust alleenstaande moeder of weet je al dat iemand anders jou gaat steunen tijdens de bevalling? Uiteraard kan ook een moeder, zus, vriendin of vriend samen met jou genieten van de Samen Bevallen weekendcursus.

Is dit precies waar jullie nu behoefte aan hebben?

Klik op een van de onderstaande locaties voor meer informatie over het programma, de prijs en de cursusdata.

Interesse in een weekendcursus?

Klik op één van de locaties voor meer informatie over het programma, de prijs en de cursusdata

Egmond aan Zee Noord-Brabant Goirle Twente

"De cursus heeft ons heel goed geholpen voor te bereiden op de bevalling en er waren tijdens de bevalling ook geen verrassingen voor ons. Een heel waardevolle cursus en we zouden het zo weer doen!"

Marie-Jose en Niels