ALV 2023

Gepubliceerd
7 februari 2023

Beste zwangerschapsdocenten, ZIO-ers en abonnementhouders van de vereniging Samen Bevallen,

Hierbij nodig ik jou graag uit de online ALV op 11 maart bij te wonen. Vanaf 9.45 uur ben je welkom en kan je inloggen in de online omgeving. We starten om 10.00 uur. De ALV zal tot ongeveer 12.30 uur duren. Aanmelden voor de ALV kan bij Malua te Lintelo: ledenadministratie@samenbevallen.nl.

Tijdens deze ALV kijken we terug op 2022 en blikken we vooruit naar aankomend jaar. Dit jaar hebben we één stemmingsstuk. Dit stemmingsstuk gaat over de einddatum van het eerste bestuurstermijn van Loes Datema en Tinka Reins. Deze einddatum ligt onhandig ten opzichte van de ALV die altijd in het voorjaar gepland staat. Ons voorstel is daarom om tijdens de ALV in maart 2024 deze bestuursfuncties ter stemming te brengen, zodat de (nieuwe) bestuursleden gekozen kunnen worden. De (nieuwe) bestuursleden kunnen daardoor een half jaar ingewerkt worden en lopen dan weer parallel aan de ALV periode.

In deze e-mail hebben wij de agenda en het jaarverslag van het bestuur al toegevoegd. De financiële stukken, jaarverslagen van de werkgroepen, het handboeken en wijzigingsdocument en link naar de online Teams-vergadering ontvangen jullie na aanmelding uiterlijk 25 februari.

Ook dit jaar vergaderen wij weer online. Daarom vinden jullie hieronder een aantal richtlijnen om het soepel te laten verlopen.

Online ALV

Wij vragen je de microfoon tijdens de ALV zoveel mogelijk te dempen. Bij vragen kan je het handje opsteken, zodat wij je de ruimte kunnen geven om je vraag te stellen. Verder kan je in de chat je vragen en /of opmerkingen plaatsen. Deze zullen daar ook beantwoord worden.

Stemmen

Tijdens de ALV mag er alleen gestemd worden door de zwangerschapsdocenten. Ben jij tijdens de ALV nog in opleiding of ben jij abonnementhouder, dan heb jij geen stemrecht.

Dit jaar stemmen we voor het eerst online en anoniem. Dit doen we via surveymonkey. De link voor de stemming wordt tijdens de ALV gedeeld in de chat. Om de stemming in te vullen heb je geen inlogcode of wachtwoord nodig.

Het is deze vergadering mogelijk om iemand te machtigen om voor jou te stemmen. Het is belangrijk dat je uiterlijk 4 maart het formulier ‘Machtiging ALV’ (zie bijlagen) opstuurt naar de ledenadministratie@samenbevallen.nl. Je mag voor maximaal één andere docent stemmen.

Wij hopen jullie bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je vragen hebben, dan mag je mij bellen en e-mailen. Mijn gegevens vind je hieronder.

Wij zien je graag tijdens de ALV.

Hartelijke groet, namens het gehele bestuur,

Loes Datema

Voorzitter vereniging Samen Bevallen

Tel: +31 6387 447 41

Geef een reactie

"De cursus heeft ons heel goed geholpen voor te bereiden op de bevalling en er waren tijdens de bevalling ook geen verrassingen voor ons. Een heel waardevolle cursus en we zouden het zo weer doen!"

Marie-Jose en Niels