Locatie(s)
Zeewolde, Harderwijk
Spreektalen
Nederlands

Over Lisenka Starreveld

Lisenka Starreveld is zwangerschapsdocent Samen Bevallen sinds 2022. Zij biedt de volgende cursussen aan:

  • Complete Cursus

Waarom geeft Lisenka Samen Bevallen: “Ik vind het heel leuk en ook belangrijk om aanstaande ouders te helpen in de voorbereiding op de bevalling en het aanstaande ouderschap. Als ouders weten wat ze kunnen verwachten en hoe ze samen als team de bevalling in kunnen gaan, dan geeft dat heel veel vertrouwen en ik hoop ook een goede bevallingservaring en kraamtijd.”

Wil je contact opnemen met deze docent? Bel of mail dan naar het Centrale Aanmeldpunt van de regio op bovenstaand nummer of e-mailadres.

Lisenka Starreveld in het kort

  • Hobby’s: portret, baby- en dierenfotografie, wandelen, reizen en tuinieren.
  • Werk: zwangerschapsdocent Samen Bevallen, acteur bevallingen voor (bij)scholing aan kraamverzorgenden en verloskundigen.

Inschrijven cursus bij Lisenka

informatie
De cursusdata voor deze cursus worden ingepland in overleg. Meld je dus aan voor deze cursus zodat het Centrale Aanmeldpunt voor deze locatie contact op kan nemen met je om te kijken wanneer de cursus ingepland kan worden.
Geen locatie of startdatum geselecteerd

"Toen wij wisten dat wij voor het eerst ouders werden, besloten wij om een bevallingscursus te volgen. Via onze verloskundige kwamen we bij de cursus "samen bevallen". De eerste les was gelijk leuk en gezellig. Er werd door de zwangerschapsdocent tijd gemaakt om elkaar te leren kennen waardoor er gelijk een vertrouwde en ontspannen sfeer was. Ondanks dat we een paar lessen online moesten volgen, werd het er absoluut niet minder op. Er werd ook rekening gehouden met onze eigen wensen. Al met al een leuke cursus die goed geleid werd door de zwangerschapsdocent. We hebben er leuke contacten aan over gehouden en wij zouden deze cursus aanraden!"

Tineke en Junior