Locatie(s)
Eelde-Paterswolde
Spreektalen
Nederlands

Over Bianca Oude Booijink-Kuipers

Bianca Oude Booijink-Kuipers is zwangerschapsdocent Samen Bevallen sinds 2024. Zij biedt de volgende cursussen aan:

  • Complete Cursus

Waarom geeft Bianca Samen Bevallen: “De eerste 1000 dagen (waaronder de zwangerschap, de wijze waarop je geboren wordt en de kraamtijd) zijn van grote invloed op de rest van je leven. Door ouders voor te bereiden op de bevalling en de kraamtijd krijgen ze meer vertrouwen in het geboorteproces en kunnen ze samen keuzes maken. Ook versterkt deze voorbereiding de hechting tussen ouder en kind. Een kansrijke start voor zoveel mogelijk kinderen en hun ouders is waar ik voor ga!”

Wil je contact opnemen met deze docent? Bel of mail dan naar het Centrale Aanmeldpunt van de regio.

Bianca Oude Booijink-Kuipers in het kort

  • Hobby’s: Lekker eten, dagjes weg met mijn man en onze drie kinderen, gezelligheid met vriendinnen, series kijken, zwemmen. Vrijwilligerswerk bij de lokale voetbalclub.
  • Werk: zwangerschapsdocent Samen Bevallen, adviseur projectbeheersing bij waterschap Noorderzijlvest, 1000 dagen coach, docent babymassage, babygebaren en draagconsulent in eigen praktijk

Inschrijven cursus bij Bianca

informatie
De cursusdata voor deze cursus worden ingepland in overleg. Meld je dus aan voor deze cursus zodat het Centrale Aanmeldpunt voor deze locatie contact op kan nemen met je om te kijken wanneer de cursus ingepland kan worden.
Geen locatie of startdatum geselecteerd

"Mijn partner stond er nogal sceptisch in en ook zijn vrienden vonden het hilarisch, een 'pufcursus'. Door de cursus was hij echter mega goed voorbereid op de bevalling en nu zegt ie tegen iedereen die een baby krijgt dat het echt een must is een bevalcursus te volgen. Hij had vooraf echt een vertekend beeld (pufcursus), maar vooral het informatieve stuk wat elke les aan bod kwam, heeft hem enorm geholpen om relaxt de bevalling in te gaan, waardoor hij mij ook goed kon ondersteunen."

Ashley en Brian