Bevallen?
Dat doen we samen

Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij jullie past? Met de zwangerschapscursus Samen Bevallen kunnen jullie je samen voorbereiden op de geboorte van jullie kindje.

Cursussen

Vanaf het prille begin van een zwangerschap is het duidelijk: jullie staan aan de vooravond van een bijzonder avontuur. Ieder met eigen gevoelens, verwachtingen, hoop en dromen. Des te fijner is het om in deze wonderlijke periode gezamenlijk stappen te zetten richting de komst van jullie kindje. Precies daarop zijn onze zwangerschapscursussen gericht: jullie ontdekken samen op een ontspannen, gezellige en praktische manier alles over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd én over de waardevolle rol die jullie daarin – allebei – hebben. Ook is er rust en ruimte om te bespreken wat jullie lastig of misschien spannend vinden. Zo ontstaat steeds meer vertrouwen in jullie eigen kunnen én in elkaar, wat er ook op jullie pad komt. Regelmatig horen we van enthousiaste partners dat zij zich na de cursus nog meer betrokken voelen tijdens de reis van zwangerschap en bevalling tot geboorte en kraamtijd.

Nieuwsgierig welke zwangerschapscursus van Samen Bevallen bij jullie past? Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Agenda voor zorgprofessionals

Er zijn momenteel geen agenda items voor zorgprofessionals

"We vinden het een ontzettend leuke en leerzame cursus. De bevalling zie ik niet meer als een obstakel, maar als een uitdaging, dus wat mij betreft is de cursus al geslaagd."

Erik en Eline