Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij je past? De zwangerschapscursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind.
Schrijf je in voor een zwangerschapscursus bij jou in de buurt Zoeken en inschrijven

Onze Cursussen

complete cursus

Home completecursus

Veel aandacht voor de zwangerschap en aanstaande geboorte, veel ruimte om te oefenen.

minicursus

Home minicursus

Vier bijeenkomsten van 2 uur: de korte zwangerschapscursus, flink tempo, 'hands-on', kleine groepen, speciaal voor mensen met een volle agenda.

herhalingscursus

Home herhaling

Twee tot vijf bijeenkomsten van 2 uur: een verkorte opfris zwangerschapscursus voor ouders die van een tweede of volgend kind in verwachting zijn.

privécursus

Home privecursus

Drie of vier bijeenkomsten van 2 uur, aandacht voor jullie samen: als een reguliere zwangerschapscursus moeilijk te plannen is of als jullie gewoon liever met z’n tweeën willen zijn.

weekendcursus

Home weekend

Van vrijdagavond tot zondagmiddag, heerlijk een ontspannen weekendje samen weg én een zwangerschapscursus volgen: ideaal voor stellen bij wie een van de reguliere zwangerschapscursussen van Samen Bevallen niet past.

english spoken

Home english

The maternity course Samen Bevallen (Birthing Together) helps you prepare for the birth of your baby in an informative and practical way. During the course you will learn and practice different birthing techniques as well as all the what's and why's about pregnancy and labor.

Online cursus. Reactie van cursisten.

assets/

Reactie onlineMinicursus

Nieuws

Corona

Corona en Samen Bevallen

Het Corona-virus treft ons allemaal en ook Samen Bevallen volgt de ontwikkelingen en nieuwsberichten. De zwangerschapsdocenten van Samen Bevallen volgen de richtlijnen ten aanzien van Corona. Dit betekent dat er digitaal of live op locatie cursus gegeven wordt, maar dan in een wat aangepaste vorm met 1,5m afstand, soms een kleinere groep, niet komen bij klachten etc.

vrijeschool zeist

Symposium Samen Bevallen 2021

*Symposium Samen Bevallen 2021*

Privacy

Privacy verklaring

*Privacy verklaring Samen bevallen*

Tweets